Seks Yapmak İsteyen Beyleri Arıyorum
Günlük hayatınızdan sıkıldıysanız,iş stresi,ev de ki monotonluktan kurtulmak istiyorsanız,bu duruma en iyi ilaç seks yapmaktır.Ben,Çanakkale Escort değilim,yani kimseden ilişki karşılığında para almıyorum.Amacım,değişik erkekler ile sık sık birlikte olmak.Ekonomik özgürlüğüm yerinde,yalnız yaşıyorum,kimseye verilecek hesabım yok yani.Ruhumu ve bedenimi bu yol ile tatmin etmek istiyorum,zaten gençliğimde çok erken yaşta seks ile tanışmıştım ve fırsatım varken bunu değerlendirmek istedim.Değişik boyutta,beni tatmin edecek ama bana sahip muamelesi yapmayacak olan,sadece ben istersem gelip benim ile birlikte olacak olan beyleri arıyorum.Sıradan ve klasik ilişkilerden,yapışkan erkeklerden ve duygusallıktan hoşlanmam.Her pozisyonu yapabilirim,orgazm konusunda beni tatmin etmek biraz zor,doyumsuz ve uzun soluklu yatak oyunlarından yanayım.Yani öyle,oldu bitti ve saatlik takılmalar yapmıyorum,kendime iyi ve güçlü bir partner arıyorum.
Escort kadın evine gidebilirsiniz ve ya evli olabilirsiniz,inanın ki bunlar beni bağlamıyor.Fetiş,anal,oral vb…geniş çaplı,tutkulu,yoğun bir gece istiyorum sizden.Performansım çok iyidir,sanırım seks bağımlısıyım. Nereden biliyorsun derseniz,her gece bir kişi ile seviştiğimi söylemem yeterli olur mu?Evet aradığım erkek, yanlış okumadın,ben azgın ve bağımlı bir kadın olarak her gün bir kişi ile cinsel ilişki yaşıyorum.Çok enteresan ve seksi kostümler ile karşılıyorum gelen misafirimi ya da misafirlerimi,ara sıra 3 kişi takıldığım da oluyor çünkü.Kelepçe,kırbaç ve değişik şekillerde oyuncaklarım mevcut,genelde benim evime gelinir.Bunun sebebi ise,dairem de tüm dekorasyonum buna göre ayarlandı. Kaç kişinin yatak odası tavanı aynalı ve ya kimin evinde striptiz direği var ki?Bu konfor bırakılıp ta başka mekana gitmek pek mantıklı olmaz zaten.
Sert ve tutkulu olursa,bayılırım zevkten,belirtmeliyim ki haz alırken acı çekmeyi de çok seviyorum.Ters ilişki de kalçalarıma şaplatıp onları morartmanız,göğüs uçlarımı koparırcasına ısırmanız,çikolata sos veya bal ile her yerimi yalamanız,defalarca kere orgazm olmama sebep olur.Eğer isterseniz, hiç çekinmeden belirtin strapon ile ben de sizi becerebilirim ve bunu yaparken ben siz kendinizden geçeceksiniz.Çanakkale escort hatunlardan aşşağı kalır bir yanım yok,zevkin dibini yaşatırım size.Kim olduğunuz ve ya ne iş yaptığınız,ya da özel hayatınız beni ilgilendirmiyor.Ben kana,kana becerilmek istiyorum,doyana kadar seks yapalım.Kondom gibi gereksiz şeyler ile gelmeyin,hem hoşlanmıyorum,hemde zaten ben hap ile önlemimi alıyorum.İçime boşalmanızı ve ya ağzıma,yüzüme boşalmanızı en az,escort bayan kadar arzuluyorum.Yorgunluktan dizlerim titresin,bacaklarımın arasından,parmak uçlarıma kadar zevk suyum aksın istiyorum.Şu an bile, bunları yazarken size,ıslandım ve kendim ile oynuyorum.Temiz olmanız yeterli benim için,unutmayın duygusallık ve sahiplenmek yok,işimiz bitecek ve kimse kimseyi tanımayacak.Sınırları zorlayalım,eğer sizin kadar becerikli ve salça olmayan bir arkadaşınız varsa,üçlü olarak ta birlikte olabiliriz.İki erkek ile birlikte olmak kadar,iki kadın bir erkek olmakta cazip olur benim için.Fazla uzatmıyorum,eğer ilgilenirseniz,Çanakkale Escort linkini tıklayarak bana ulaşabilirsiniz.Şimdiden yeni çamaşır ve malzeme alış verişine çıkmak için sabırsızlandım,her şey kaliteli seks yaşamak adına.
963 genel görüntüleme, 1 today